Niko zadovoljan u derbiju Londona!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko zadovoljan u derbiju Londona!

Remi u okviru četvrtog kola engleskog prvenstva.

U okviru 4. kola Premijer lige ekipe Arsenala i Totenhema su remizirale, bilo je 2:2 (1:2).

Počelo je katastrofalnom greškom Bernda Lena. Golman Arsenala je morao bolje da reaguje u 10. minutu nakon udarca Sona, ali je umesto da uhvati loptu, samo odbio do Eriksena koji je uspeo da bez velikih problema smesti loptu u mrežu za 0:1.

Ovo je bila njegova šesta greška od dolaska u Arsenal koja je direktno uticala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na gol.

Gledali smo veoma zanimljivu utakmicu u prvom delu sa dosta napada i dosta tempa, a po priliku su propustili Son i Pepe.

I onda 39. minut, tada je Granit Džaka napravio najveću glupost na utakmici, uklizao je Sonu u kaznenom prostoru, a sudija Etkinson nije imao nikakvu dilemu niti je trebalo da je ima - pokazao je na belu tačku.

Siguran izvođač Hari Kejn za 0:2.

Arsenal je uspeo da se vrati kada je to bilo najpotrebnije. Lakazet je primio loptu u kaznenom prostoru, oslobodio se rivala, opalio levicom za 1:2!

Nastavak je doneo novu šansu za Totenhem, Hari Kejn je pogodio stativu i to unutrašnji deo iz situacije koja i nije bila tako izgledna, a onda izjednačenje.

Genduzi proigrava Obamejanga, ofsajda nema, izjednačenje!

Arsenal je bio bliži pobedi na ovom meču, imali su kontrolu utakmice, ali je adrenalin bio i prejak, strujao je i više nego što treba, pa je došlo i do čarki na kraju meča koje su prošle bez crvenih kartona.

Na kraju, realnih 2:2, reklo bi  se i da nema zadovoljnih.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Remi u sjajnom derbiju severnog Londona, Everton u trileru bolji od Vulvsa

Izvor: RTS, 01.Sep.2019

U derbiju severnog Londona Arsenal i Totenhem su podelili bodove (2:2) u meču prepunom uzbuđenja. Prethodno je Everton savladao Vulverhemtpon sa 3:2. . Kristijan Eriksen je u desetom minutu postigao prvi gol na utakmici,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.