Niko kao Ozil (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko kao Ozil (foto)

Vezista Arsenala od danas je vlasnik jednog rekorda u Premijer ligi.

Kakvog rekorda?

Mesut Ozil je danas asistirao Kiranu Gibsu za izjednačujući gol u derbiju Severnog Londona protiv Totenhema i na taj način postao prvi igrač u istoriji Premijer lige koji je zabaležio asistenciju na šest uzastopnih utakmica.

Na žalost navijača Arsenala, Vengerov tim nije uspeo da pobedi 'Pevce' na 'Emiretsu' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čime je propuštena prilika da se zauzeme čelo tabele. Na prethodnih pet utakmica na kojima je Ozil bio u ulozi asistenta 'Tobdžije' su uspele da reše u svoju korist. Danas to niej bio slučaj.

Nemački reprezentativac turskog porekla je u prvih 12 kola ostvario već 10 asistencija i tako već stigao na pola puta da obori rekord Tijerija Anrija, koji je u sezoni 2002/03 20 puta spojio svoje saigrače sa golom.

Özil has 10 assists in the first 12 matchdays in PL 15-16. He's halfway to Henry's record (20 assists in PL 02-03)

— MisterChip (English) (@MisterChiping) November 8, 2015

Did you know ... 👏 pic.twitter.com/dr3UQPVYTm

— Football Facts (@FootbalIFact) November 8, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.