Nije lako biti tako lep... (FOTO)

Izvor: Mondo, 29.Apr.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije lako biti tako lep... (FOTO)

Sećate se zgodnog profesora matematike Pjetra Boselija? Upravo taj super frajer žali se što ga svi posmatraju kao modela, zanemaruju njegovu pamet, a ne može ni da podnese to što ga devojke hvataju za guzu.

Foto: Instagram/pietroboselli

Da vas podsetimo (mada sumnjamo da ste ga zaboravili) - Pjetro Boseli je profesor matematike na Univerzitetskom koledžu u Londonu, a pored toga, bavi se i manekenstvom. Ovaj italijanski model izazvao je svojim golišavim fotkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pravu ludnicu na Internetu poslednjih nedelja, a mnogi su ga hvalili da je savršen spoj pameti i lepote.

Međutim, njemu nije prijala tolika pažnja. Boseli se žali da sada svi pričaju o njegovom izgledu, a ne o akademskim dostignućima, kao i da neke žene ne mogu da drže ruke k sebi kad ga vide. Kaže da je njegova popularnost dovela dotle da ga žene hvataju za guzu u prolazu, zbog čega se oseća neprijatno: "Da se muškarci prema ženama ponašaju onako kao one prema meni, svi bi rekli da je to nepristojno - ali, to izgleda ne važi u obrnutoj situaciji".

Pjetro se inače bavi manekenstvom od svoje šeste godine, a na početku svoje profesorske karijere je to pokušao da sakrije od svojih učenika i kolega jer je mislio da će ga gledati s nipodaštavanjem.

Sada, kada su saznali, Boseli kaže da njegova popularnost ima dobrih strana, ali i da sada pažljivo mora da bira svoje prijatelje jer drugovi žele da izlaze sa njim samo zato što misle da će tako privući devojke. "Nervira me što stalno moram da dokazujem da nisam samo lep, već da imam i svoju ličnost."

Mi nećemo zaboraviti da Pjetro nije samo zgodni maneken, pa valja pomenuti da je nagrađen za izvanredna akademska dostignuća na svojoj prvoj godini studija.

A sada u fotogaleriji pogledajte i njegova "fizička dostignuća" i uživajte.


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.