Nije imala konkurenciju: Zbog OVE PROVIDNE HALJINE svi su pričali o njoj (foto)

Izvor: Story, 11.Dec.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije imala konkurenciju: Zbog OVE PROVIDNE HALJINE svi su pričali o njoj (foto)

Brojne svetski poznate manekenke pojavile su se sinoć u Londonu na dodeli nagrada Britiš fešn avords (British Fashion Awards). Nagradu za manekenku godine dobila je ćerka Sindi Kraford, Kaja Gerber, a sve je oduševilo iznenadno gostovanje vojvotkinje od Saseksa Megan Markl. Ipak, mnogi su komentarisali kako je manekenka Kendal Džener uspela da skrene svu pažnju ... The post Nije imala konkurenciju: Zbog OVE PROVIDNE HALJINE svi su pričali o njoj (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

KRŠI PRAVILA GDE GOD STIGNE! Megan uradila ONO što nije SMELA: Oduševila fanove, ali ŠTA će reći KRALJICA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018

Zablistala u crnoj haljini!..Prethodne noći u Londonu je održana dodela nagrada "British Fashion Awards", na kojoj se pojavila i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl...Lepa trudnica bila je i posebna gošća jer je dodelila nagradu za najboljeg britanskog dizajnera, a za tu priliku se posebno skockala...Kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.