Netanijahu odustaje od skupog kreveta

Izvor: Vostok.rs, 13.Maj.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu odustaje od skupog kreveta

12.05.2013. -

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu je pod pritiskom javnog mnjenja odustao od korišćenja kreveta koji košta skoro 130.000 dolara za vreme svojih kratkih letova. Izraelski TV kanal Channel 10 je prošlog vikenda saopštio koliko košta krevet koji je premijer koristio za vreme petosatnog leta u London prošlog meseca. Predstavnik Netanijahua je izjavio da premijer nije znao ništa o ceni kreveta i obećao da više neće koristiti bilo kakav krevet u svojim kratkim letovima.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Prvi let putničkog bespilotnog aviona

Izvor: Vostok.rs, 13.Maj.2013

12.05.2013. -..U Velikoj Britaniji su održane prve probe bespilotnog putničkog aviona, čiji let je kontrolisan samo signalima zemaljaskih službi. Regionalni avion British Aerospace Jetstream leteo je iz grofovije Lankašir u Škotskoj i vraćao se. Tokom celog puta koji je iznosio 800 kilometara,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.