Nema kraja  i Modrić van terena

Izvor: B92, 02.Feb.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja " i Modrić van terena

Totenhem će naredne dve sedmice igrati bez hrvatskog reprezentativca Luke Modrića kome je sinoć operisano slepo crevo, saopšteno je na sajtu londonskog kluba.

Igrač sredine terena je nakon popodnevnog treninga u utorak osetio jake bolove u stomaku i naknadno je utvrđeno da u pitanju upala slepog creva.

Modrićeva operacija dodatno je zakomplikovala kadrovsku situaciju u redovima "Pevaca", koji u sredu gostuju u Blekburnu u utakmici 25. kola Premijer lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Majkl Doson je suspendovan, Junes Kabul se žali na povredu kolena, a iskusni Vilijam Galas je pod znakom pitanja. Osim njih, u timu neće biti kapitena Ledlija Kinga i Toma Hadlstona, koji već duže odsutni usled teških povreda.

Jedina ohrabrujuća vest za iskusnog menadžera Harija Rednapa je mogući povratak reprezentativca Hondurasa Vilsona Palasiosa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.