Nedisciplina nije važna, Arsenal ga želi

Izvor: Mondo, 23.Nov.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedisciplina nije važna, Arsenal ga želi

Londonski klub se priključio borbi za dovođenje Osmana Dembelea iz Barselone.

Barselona sve manje ima strpljenja za Osmana Dembelea i spremna je da ga što pre proda, pa makar to bilo i ispod cene koju je svojevremeno platila za francuskog napadača.

Španski klub potpuno je nezadovoljan onim što je 21-godišnji fudbaler pružio za poslednjih godinu dana u dresu kluba sa Kamp Noua.

Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je svojevremeno platila prelazak Dembelea iz Borusije Dortmund za 105 miliona evra. Međutim, poslednjih meseci često je kritikovan, a Dembele se dovodi u vezu sa odlaskom iz Katalonije zbog niza kršenja discipline, odnosno propuštanja treninga zbog video-igrica.

Ipak, na Ostrvu ga žele…

Londonski Arsenal priključio se Liverpulu u borbi za transfer Osmana Dembelea.

Kako piše katalonski Sport, Arsenal je u prednosti jer je fudbaler tog tima Pjer-Emerik Abumejang jako dobar prijatelj Dembelea još iz Borusije, pa će pokušati da ga nagovori da napusti Kamp Nou.

Na transferu insistira funkcioner Arsenala Raul Sanlehi, bivši direktor Barselone, čovek koji bi mogao da bude "most" u celom poslu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.