Ne mogu da sahrane Igora još 15 dana! Muke u porodici PREMINULOG SRBINA U LONDONU ne prestaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne mogu da sahrane Igora još 15 dana! Muke u porodici PREMINULOG SRBINA U LONDONU ne prestaju!

Engleska policija još uvek nije saopštila kako je tačno došlo do nesreće.

Porodica Igora Milića (33), koji je 12. februara pod nejasnim okolnostima pao sa šestog sprata zgrade u Severnom Finčliju, naselju u Londonu, gde je živeo sa svojom devojkom (28), koja je nakon toga uhapšena, još uvek ne zna detalje tragedije.

Kako se saznaje od Milićeve porodice, engleska policija im još uvek nije saopštila kako je tačno došlo do nesreće. - Ne znamo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dešava s njegovom devojkom iz Litvanije, niti još uvek znamo kako se tragedija dogodila. Njihova policija nam ne daje informacije vezane za istragu, ali se iskreno nadama da će uskoro izaći na videlo - rekao je juče Milićev očuh.

Detectives from the North West Command Unit are investigating after the death of man in North Finchley Read More on this: https://t.co/PPY9zWw96N .

UK News In Pictures News #BREAKING #LONDON #NorthLondon #UKNIP pic.twitter.com/v8BovwpYZD

— UK News in Pictures (@UKNIP247) (@uknip247) February 13, 2020

On je dodao da u ovom trenutku ne znaju ni kada će telo biti dopremljeno u Srbiju. - Rekli su da će telo od trenutka stradanja biti kod njih 10 do 14 dana. Verujem da rade obdukciju i sve moguće analize kako bi otkrili istinu - rekao je naš sagovornik.

On je još jednom podsetio da je Igor bio mladić za primer. - Uspešan, ambiciozan, vredan... Žalosno je to da za njega ovde pored njegove majke nije bilo budućnosti - kaže potreseni čovek.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.