Navijači: Gori Tores, gori! (VIDEO)

Izvor: S media, 31.Jan.2011, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači: "Gori Tores, gori!" (VIDEO)

Fernando Tores više nije član Liverpula. Njegovo mesto u napadu zauzeće Endi Kerol...

Klub sa "Enfilda" pustio je španskog napadača u Čelsi za rekordnih 58 miliona evra, što je najveći transfer između dva engleska kluba!

Tores će u Londonu zarađivati 175.000 evra nedeljno, narednih pet i po godina.

Toresa helikopterom prebacili do "Stamford Bridža"!

Vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Njukasla prokockao milion funti!

Kerol oslobođen optužbe

Stigla ponuda za Žigića, još par sati "fore"

Transfer je ostvaren u "minut do 12", samo nekoliko sati pre kraja zimskog prelaznog roka, a čelnici Liverpula sve su pokušali ne bi li prodaju zvezde tima zadržali u tajnosti. Vest je, ipak, došla do javnosti, pa su nezadovoljni navijači "crvenih" brže bolje izašli na ulice i izrazili svoj protest:



58 miliona evra

Toresovo mesto u Liverpulu zauzeće Endi Kerol, koji je iz Njukasla stigao za oko 40 miliona evra. Kerol je ove sezone na 19 utakmica za "svrake" postigao 11 golova, uz sedam asistencija.

Reprezentativac Engleske, poznat po prgavoj naravi, u budućnosti će igrati u tandemu sa Luisom Suarezom, takođe nepredvidivim, koji je na "Enfild" nedavno stigao iz Ajaksa.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Transferi: Tores od ponoći u Čelsiju, Kerol njegova zamena na Enfildu!

Izvor: Blic, 31.Jan.2011

Zimski prelazni rok u evropskom fudbalu završava se ovog dana, a na sajtu Blicsporta moći ćete, kao i do sada, da saznate najvažnije vesti sa fudbalske pijace. Više neće biti mesta za tračeve, ovo je "dan istine", poslednji rok za dogovorene transfere - i upravo njih možete da pratite u našem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.