Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 20:23

Navijači Čelsija blokirali prolaz klupskom autobusu, smirivao ih Peter Čeh (VIDEO)

Napeto je ispred Stamford Bridža

Na nešto više od dva sata uoči duela Čelsija i Brajtona (21.00) nezadovoljni navijači Plavaca blokirali su klupskom autobusu prilaz Stamford Bridžu.

Više stotina pristalica londonskog kluba okupilo se ispred stadiona da izraze nezadovoljstvo odlukom Čelsija da pristupi klubovima koji su za osnivanje Superlige. Isto su prethodno uradili navijači Liverpula i Totenhema, s tim da je ovaj put protest nešto radikalniji. Okupljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su posedali na asfalt i blokirali prolaz autobusu, a pokušao je da ih smiri nekadašnji golman Peter Čeh, danas tehnički savetnik u Čelsiju. Videćemo hoće li meč kasniti.

U međuvremenu pojavila se i vest da je Čelsi odustao od učešća u Superligi.

Chelsea fans doing themselves proud.#BallsToTheSuperLeague pic.twitter.com/PSokUhQJh9

Petr Cech trying to reason with Chelsea fans pic.twitter.com/l4bN3L9zsy

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.