Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 21:19

Navijači Arsenala će se obradovati: David Luiz na kraju sezone napušta klub

Brazilac odlučio da ne produži ugovor sa londonskim timom

Kada je pre dve godine stigao iz Čelsija, navijači Arsenala su se pitali u čemu je poenta dovoditi igrača koji je odavno premašio zenit karijere, na svaku, čak i najmanju njegovu grešku reagovali su burno, ali bi na kraju sezone konačno mogli da mu vide leđa, jer kako javlja pouzdani Atletik, David Luiz će u julu napustiti Emirate.

Brazilski defanzivac je ugovorom vezan za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Arsenal do kraja sezone i odlučio je da po njegovom isteku napusti londonski tim, o čemu je danas obavestio upravu kluba.

Kako navodi Atletik, iz Arsenala Luizu još uvek nisu ni ponudili nastavak saradnje, ali čak i u slučaju da do toga dođe, pomenuti izvor ističe da ga 34-godišnji defanzivac neće ni napisati, jer je već odlučio da napusti klub, uprkos tome što je ove sezone kod Mikela Artete odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima. Međutim, u poslednje vreme kao da je izgubio poverenje španskog stručnjaka, jer je od početka aprila odigrao samo jednu od sedam prvenstvenih utakmica.

U slučaju da Luiz ne promeni odluku, Arsenal će i dalje imati dovoljan broj štopera za narednu sezonu, pošto će se Pablu Mariju, Gabrijelu, Robu Holdingu, te Kalumu Čejmbersu, po završetku pozajmice u Nici, pridružiti i Vilijam Saliba.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.