Navijači AZ Alkmara budili igrače Vest Hema VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 13:51

Navijači AZ Alkmara budili igrače Vest Hema VIDEO

Navijači AZ Alkamara priredili su besnu noć ekspediciji Vest Hema uoči susreta polufinala u Ligi Konferencija.

Klub iz Londona ima prednost iz prvog susreta od 2:1 i sve će biti rešeno od 21.00 čas na AFAS stadionu u Alkmaru, na kom se očekuje da će biti nešto oko 19.000 gledalaca

AZ Alkmar je nepobeđen u evropskim mečevima kod kuće na čak 25 utakmica, a navijači su se potrudili da igrači "čekićara" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne spavaju dobro.

Tokom noži u sredu na četvrtak priredili su im žestok vatromet, treštale su petarde, a na pojedinim snimcima moglo se videti kao je jedna od ispaljenih raketa pogodila jednog od navijača.

U prvom meču, AZ Alkmar je poveo golom Rajndersa u prvom poluvremenu, ali su izabranici Dejvida Mojsa preokrenuli u nastavku golovima Majkla Antonija.

Zanimljivo je i da je Dejvid Mojs bio na čelu poslednjeg engleskog tima koji je pobedio AZ u Holandiji.

Škot je to uradio sa Evertonom 2007. godine u Kupu UEFA u pobedi od 3:2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vest Hem prvi finalista Lige konferencija, Fiorentina u trileru srušila Bazel

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2023, 00:15

Fudbaleri Vest Hema savladali su AZ Alkmar sa 1:0 na "AFAS" stadionu, tako da klub iz Londona ukupnim rezultatom 3:1 prolazi u finale Lige konferencija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.