Najstarija prostitutka na svetu

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najstarija prostitutka na svetu

Mili Kuper je verovatno najstarija prostitutka na svetu, stara je 96 godina i godišnje zaradi oko 60.000 evra.

Kuper je od kraja Drugog svetskog rata radila kao eskort devojka. Bila je udata za Amerikanca zbog kojeg je sa detetom napustila London i preselila u Las Vegas. Njen suprug je poginuo 1945. ostavivši je bez novca.

Da bi ona i njena kćerka preživele počela je da radi kao devojka za pratnju. Ubrzo je počela da pruža usluge samo bogatim klijentima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dobila „titulu" madam. Imala je deset svojih devojaka kojima je zakazivala sastanke sa klijentima „po meri".

Svojim „poslom", u kojem je imala 3.500 klijenata, nastavila je da se bavi i kada se udala drugi put i napravila pauzu. Nije dugo izdržala, jer je shvatila da je taj posao deo nje i nastavila da se bavi najstarijim zanatom na svetu, prenosi Dejli mejl.

Foto: sxc.hu, dleafy

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.