Najbolji pogled na London iz WC-a na 68. spratu dve milijarde funti vrednog solitera (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jan.2013, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji pogled na London iz WC-a na 68. spratu dve milijarde funti vrednog solitera (VIDEO)

Iz WC-a na 68. spratu, koji se nalazi na 230 metara visine solitera "The Shard", moguće je diviti se londonskom pejzažu kao ni na jednom drugom mestu u britanskoj prestonici.

Stakleni soliter "The Shard" u Londonu, piramidalnog je oblika i sadrži mnoštvo kancelarija, restorane na tri sprata, kao i 200 soba hotela "Shangri-La" čije otvaranje je planirano na leto. Takođe, u "The Shardu" je moguće iznajmiti za oko 50 miliona funti i jedan od 10 luksuznih apartmana.Inače, najviši soliter u Zapadnoj Evropi - "The Shard" visok je 310 metara i kao projekat vredi dve milijarde funti. Svečano otvaranje ovog solitera planirano je za 1. februar. Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju na ovom fascinantnom soliteru je najmanja prostorija - WC koji se nalazi na 68. spratu iz koga se pruža najlepši pogled na London. Iako su najbolji vidikovac u britanskoj prestonici, ovaj WC na 230 metara visine nije predviđen za svakodnevnu upotrebu. - Ovo je jedino mesto sa koga je moguće videti ceo London odjednom, i zato je ovo naravno početna tačka u istraživanju engleskog glavnog grada - kažu predstavnici "The Sharda" i dodaju da su karte za spektakularno otvaranje već rasprodate.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.