Na Hitrou uhapšen muškarac pod optužbom za terorizam

Izvor: B92, 17.Nov.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Hitrou uhapšen muškarac pod optužbom za terorizam

London -- Britanska policija uhapsila je na londonskom aerodromu Hitrou muškarca koji je stigao letom iz Turske zbog sumnje da je počinio krivična dela u Siriji.

Nakon toga protiv njega podignuta optužnica za terorizam.

Mamun Rašid (26) pojaviće se sutra pred sudom zbog optužbe za pripremu terorističkog čina, saopštila je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << britanska policija.

Rojters navodi da je on uhapšen u utorak zbog sumnje da je umešan u krivična dela povezana sa konfliktom u Siriji.

Britanska agencija, takođe, navodi da je Turska počela da iz svojih zatvora šalje bivše pripadnike Islamske države u njihove matične države.

Rojters ne navodi iz koje je zemlje uhapšeni Rašid.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na "Hitrou" uhapšen muškarac pod optužbom za terorizam

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2019

LONDON - Britanska policija uhapsila je na londonskom aerodromu Hitrou muškarca koji je stigao letom iz Turske zbog sumnje da je počinio krivična djela u Siriji, nakon čega je protiv njega podignuta optužnica za terorizam.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.