NISU GA ZABORAVILI: Totenhem odao počast Goranu Bunjevčeviću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU GA ZABORAVILI: Totenhem odao počast Goranu Bunjevčeviću (VIDEO)

Lepa slika iz Londona.

Fudbaleri Crvene zvezde u ovim trenucima gostuju Totenhemu u utakmici trećeg kola Lige šampiona (tekstualni prenos uživo pratite OVDE), a na poluvremenu su se Pevci odužili bivšem fudbaleru večerašnjih rivala, prerano preminulom Goranu Bunjevčeviću.

Naime, u šestom minutu pauze (Bunja je nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dres sa brojem 6) je na semaforu prikazan kratkotrajni film o Bunjevčeviću, a posle toga se navijačima obratio legendarni fudbaler Pevaca Deren Anderton, koji je sa Bunjom delio svlačionicu Totenhema.

Posle toga su mu se pridružile i Goranova supruga Jelena i ćerka Minja sa kojima se slikao.

Takođe, Bunje se danas prisetila i Crvena zvezda.

Danas se posebno sećamo čoveka koji je ostavio dubok trag u istoriji oba kluba.🔴⚪ Bunjo, hvala! 🙏🙏🙏 @spursofficial #crvenazvezda #fkcz #czv #zvezda #zvezdajezivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Oct 22, 2019 at 9:39am PDT

U sledećoj galeriji pogledajte kako izgleda stadion Totenhema na kom se igra utakmica između Pevaca i crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MNOGO SU GA VOLELI: Totenhem na poluvremenu ukazuje veliku čast supruzi i ćerki Gorana Bunjevčevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019

Predivan gest...Goran Bunjevčević je ostavio dubok trag gde god je igrao. Tako je i londonski Totenhem pripremio "omaž" legendarnom i prerano preminulom Bunji na poluvremenu utakmice Lige šampiona protiv našeg prvaka Crvene zvezde...Kako SD saznaje čelnici londonskog tima su odlučili da se oduže...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.