NEVEROVATAN POTEZ MANČESTER SITIJA: Građani grade trening centar u Londonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATAN POTEZ MANČESTER SITIJA: Građani grade trening centar u Londonu (FOTO)

Pare nisu problem.

Mančester Siti je nekada bio klub koji je ispadao u Čempionšip i vraćao se u Premijer ligu, a od dolaska Bin Zajeda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Građani su redovni, čak i najveći konkurent za osvajanje titule kao u šamppionatu Engleske, tako i u Ligi šampiona.

OPET SU PREŠLI IGRICU: Sveci prave novi ASTRONOMSKI transfer i dovode NAJSKUPLJEG u istoriji! (FOTO)

Ranijerijeve reči o Mitroviću čuće Evropa, kao i ceo svet (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mnogo se ulaže, što je dovelo do osvajanja svih trofeja u Engleskoj, a čeka se još onaj najvredniji - trofej Lige šampiona, a u međuvremenu se Siti odlučio na jedan do sada neviđen korak o kojem se priča na Ostrvu.

Manchester City Are Planning on Building a State-of-the-Art Training Base in London For Away Trips: https://t.co/4YPHBNgsaN pic.twitter.com/ni30lUzlEg

— talkingbaws.com (@talkingbaws) November 25, 2018

Tim menadžera Pepa Gvardiole planira pravljenje još jednog trening centra koji će biti u Londonu, kako bi ekipa mogla bolje da se pripremi kada gostuje na jugu Engleske, a u Sitiju veruju da bi tako izbegli odsedanje po hotelima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.