NEĆETE VEROVATI KOJIM POSLOM ĆE SE BAVITI VOJVOTKINJA! Megan se priprema da snima za…

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020, 08:19

NEĆETE VEROVATI KOJIM POSLOM ĆE SE BAVITI VOJVOTKINJA! Megan se priprema da snima za…

Supruga britanskog princa Harija, Megan, pristala je da snimi nadsinhronizaciju za Dizni, dok će ta kompanija zauzvrat donirati dobrotvorni prilog za slonove, javio je danas londonski Tajms.
List je naveo da će donacija biti upućena organizaciji Slonovi bez granica.
Portparol vojvotkinje od Saseksa nije želeo da komentariše izveštaj.
Megan i Hari iznenadili su u sredu javnost, ali i kraljevsku porodicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kada su saopštili da nameravaju da se povuku iz svojih uloga kao visoko pozicioniranih članova britanske kraljevske porodice i da rade na tome da postanu finansijski nezavisni.
The post NEĆETE VEROVATI KOJIM POSLOM ĆE SE BAVITI VOJVOTKINJA! Megan se priprema da snima za… appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.