Muskarci koje je osvojila fatalna Srpkinja Na kraju se pojavio prebogati Rus

Izvor: medio.rs, 14.Sep.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muskarci koje je osvojila fatalna Srpkinja Na kraju se pojavio prebogati Rus

Aleksandra Meljničenko, bivša članica grupe „Models“ i supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, ovih dana je u centru pažnje svetske javnosti. Razlog je luksuzna jahta kojom bračni par Meljničenko plovi londonskom Temzom. Sandra je inače česta tema medija, nekad zbog luksuznog načina života, nekad zbog lepote i stila, a povremeno i zbog svoje ljubavne prošlosti.

Sandra je Andreja Meljničenka, čije se bogatstvo procenjuje na 10 milijardi dolara, upoznala >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << 2003. u Francuskoj, dve godine kasnije udala se za njega u Kanu.

Venčanje je bilo spektakl, pevale su na svadbi Kristina Agilera i Vitni Hjuston. Procenjivalo se da je na svadbenu ceremoniju potrošeno do 14 do 40 miliona dolara.

Par je 2012. dobio ćerku Taru.

Brojne fotografije pokazuju koliko je Meljničenko opčinjen svojom suprugom, a njen šarm je bio neodoljiv i mnogim drugim muškarcima.

Kako su pisali pojedini mediji, Sandra Meljničenko, u to vreme Sandra Nikolić, zabavljala se sa Markom Jarićem. Veza je sa prekidima trajala od 2002. do 2003. godine. Ubrzo nakon raskida sa bivšim košarkašem upoznala je sadašnjeg supruga.

Mediiji su je spajali i sa fudbalerom Vladimirom Ivićem, bivšim igračem PAOK-a. Pravi bum je nestao kada se pojavila vest da na Sandrinu lepotu nije bio imun ni holivudski glumac Brus Vilis, u čijem je društvu viđena. Vest se brzo širila iako se bivša manekenka u to vreme već viđala sa ruskim biznismenom, a tu vezu vešto krila od javnosti.

Brus sa suprugom Emom Heming

Trač ili ne, jedno je sigurno, Sandra je definitivno fatalna lepotica. Njena ljubavna bajka sa ruskim milijarderom odvijala se bez ijednog skandala.

Sandra sa suprugom i Emom Kavali

Sudbonosni susret u Francuskoj pretvorio se u stabilan brak.

Sandrin intervju koji je privukao pažnju

Fotografija dok je gospođa Meljničenko bila u drugom stanju

Nekoliko godina nakon venčanja ruski magazin „Tetler“ je objavio intervjuu sa Sandrom. Ove izjave su bile najupečatljivije.

„Kada smo se Andrej i ja upoznali, imala sam svetlu kosu, upale obraze, a telo – kost i koža. Danas je moja figura ženstvenija, kosa mi je ponovo tamna i meni se to sviđa. Nadam se i njemu“.

„Često za mene kažu da sam top-model, iako sam stvarno bila poznata samo u svojoj domovini“.

„Ulaganje u visoku modu je moj lični stil investiranja. Imam haljine-slike, uživam gledajući ih, veoma ih volim, ali ih nikada ne nosim. I mrzim priče o tome da visoka moda nema perspektivu“.

„Nažalost, u Rusiji nisu još svi bogati ljudi shvatili da je neophodno pomagati drugima.“
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.