Izvor: Beta, 23.Sep.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac prskao štetnom supstancom ljude u Londonu, šestoro povredjeno

Šest osoba je večeras povredjeno u istočnom delu Londona kada ih je muškarac poprskao "štetnom supstancom".Bi-Bi-Si prenosi da je uhapšen muškarac osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda.Policija je saopštila da je pozvana malo pre 20.00 kod tržnog centra u četvrti Stratfor.U saopštenju policije navodi se da su dobili prijave da grupa muškaraca prska ljude nepoznatom supstancom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dečak kiselinom povredio šest osoba u Londonu

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2017, 08:44

Britanska policija uhapsila je 15-ogodišnjeg dečaka osumnjičenog da je u Londonu izvršio napad kiselinom i povedio šest osoba...Dečak je uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda, preneo je BBC...Policija je sinoć pozvana da interveniše posle "prepirke" između dve grupe muškaraca, kada...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.