Murinju i Ronaldu po dve utakmice suspenzije u Kupu kralja

Izvor: Studio B, 22.Maj.2013, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinju i Ronaldu po dve utakmice suspenzije u Kupu kralja

Odlazeći trener Reala iz Madrida Žoze Murinjo i napadač Kristijano Ronaldo suspendovani su na po dve utakmice u takmičenju za Kup kralja zbog isključenja na finalnom meču prošlog petka protiv gradskog rivala Atletika.

Murinjo je dobio crveni karton u 75. minutu zbog nesportskog reagovanja na odluku sudije, ali neće odrađivati kaznu u nacionalnom kupu pošto na kraju sezone sporazumno napušta redove "kraljevskog kluba" i najverovatnije vraća se u londonski Čelsi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Ronaldo je zaradio jednu utakmicu suspenzije zbog opasnog starta nad protivničkim igračem Gabijem u produžetku susreta, a dodatno još jednu zbog toga što je prethodno dobio žuti karton.

Real Madrid je poražen u finalnoj utakmici Kupa kralja od Atletika sa 2:1 posle produžetaka i ove sezone ostao je bez ijednog trofeja.

Do kraja nacionalnog prvenstva slavni klub igra još protiv Sosijedada u nedelju u San Sebastijanu i 1. juna kod kuće protiv Osasune, kada se Murinjo zvanično oprašta na "Santjago Bernabeu".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Murinju i Ronaldu dva meča kazne

Izvor: B92, 22.Maj.2013

Odlazeći trener Reala iz Madrida Žoze Murinjo i napadač Kristijano Ronaldo suspendovani su na po dve utakmice u takmičenju za Kup kralja...Razlog za to jesu isključenja na finalnom meču prošlog petka protiv gradskog rivala Atletika...Murinjo je dobio crveni karton u 75. minutu zbog nesportskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.