Murinjo u svom stilu pred Arsenal, posle ovih reči navijači tobdžija neće simpatisati Vilijana

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 01:16

Murinjo u svom stilu pred Arsenal, posle ovih reči navijači "tobdžija" neće simpatisati Vilijana

Specijalni pronašao način kako da prebaci pritisak na Arsenal.

Menažder Totenhema Žoze Murinjo slikovito je prikazao koja je razlika između kluba koji vodi i Arsenala pred derbi severnog Londona.

Totenhem će za vikend pokušati da nastavi odličnu jesen u Premijer ligi i iskoristi loš trenutak u kojem se njegov ljuti rival nalazi.

Svako ko poznaje Murinjov karakter mogao je da nasluti da konferencije pred ovakve utakmice nikako ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da budu obične.

Sada je jedna od tema bio Brazilac Vilijan, kojeg je Murinjo trenirao u Čelsiju, a koji je letos stigao u Arsenal.

Portugalac je vešto iskoristio da kroz njegov primer pokaže koliko je Arsenal platežno moćniji od rivala iz severnog Londona.

"Nemamo novca za Vilijana. Ne možemo da se merimo sa onim što zarađuje u Arsenalu i nisam želeo da gubim vreme. Uprkos godinama i dalje važi za jednog od najboljih fudbalera u Premijer ligi" - rekao je Murinjo na konferenciji pred londonski derbi.

Najzanimljiviji duel 11. kola Premijer lige počinje u nedelju od 17:30 na stadionu Totenhema.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.