Murinjo: Otkaz Lampardu pokazuje brutalnost fudbala

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jan.2021, 13:53

Murinjo: Otkaz Lampardu pokazuje brutalnost fudbala

Frenk Lampard od ponedeljka više nije trener Čelsija. Legendarni vezista nije opravdao očekivanja uprave kluba i odlučili su da ga smene. Mnogo je iznenadila odluka funkcionera kluba iz Londona. Svi ljubitelji fudbala znaju koliko je Frenk doprineo uspesima Čelsija. Povodom ove situacije, oglasio se i Žoze Murinjo.   -Uvek sam tužan kada neko od kolega dobije otkaz- rekao je Murinjo.   Uskoro se očekuje da ekipu Čelsija preuzme Nemac Tomas Tuhel.    –Frenk nije samo kolega, već važna osoba u mojoj karijeri. Žao mi je. Ali fudbal je takav, brutalan. Kada postanete menadžer, znate da će tako nešto da vam se dogodi pre ili kasnije-dodao je...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Murinjo: Otkaz Lampardu pokazuje brutalnost modernog fudbala

Izvor: Kurir, 26.Jan.2021

Trener Totenhema Žoze Murinjo rekao je da otkaz koji je Frenk Lampard dobio u Čelsiju pokazuje koliko je brutalan trenerski posao u modernom fudbalu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.