Murinjo: Naši navijači previše tihi

Izvor: B92, 02.Nov.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Naši navijači previše tihi

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo kritikovao je navijače londonskog kluba zbog slabe podrške tokom utakmica na “Stamford Bridžu”.

“Svi znaju koliko sam vezan za klub i navijače, ali trenutno je veoma teško igrati kod kuće. Imam osećaj kao da igramo pred praznim tribinama. U takvoj atmosferi i ekipa igra usporeno i mekano. Stadion je bio pun, ali je delovalo da je prazan, što je frustrirajuće”, rekao je Murinjo, prenosi britanski “Telegraf”.

Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u subotu u gradskom derbiju pobedio Kvins Park Rendžers sa 2:1 i zadržao lidersku poziciju na tabeli Premijer lige.

Moj tim nije igrao dobro ili kako sam očekivao. Imali smo periode sa kojima mogu da budem zadovoljan, ali ne i kontinuitet. Očekivao sam više. Zadovoljan sam osvojenim bodovima, defintivno smo ih zaslužili”, dodao je Murinjo.

Portugalski trener osvrnuo se i na partiju napadača Dijega Koste, koji se vratio u tim posle povrede.

On nije pružio partiju na nivou, kao i ceo tim. Povrede mišića ne odnose se samo na telo, već i na mozak. Igrači se posle njih plaše neželjenih reakcija i to stvara blokadu. Očekujem da u narednim utakmica pokaže bolju igru”, naglasio je Murinjo.

Čelsi na čelu Premijer lige posle deset kola ima 26 bodova, četiri više od Sautemptona, dok na trećoj pozicijiu Mančester Siti ima 17 bodova, ali i utakmicu manje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.