Murinjo: Menjam stil igre

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Menjam stil igre

Trener Čelzija Žoze Murinjo ocenio je da je njegova želja za drugačijim stilom igre krivac za loše rezultate „plavaca” od njegovog dolaska u London.
(FOTO: AP)
Nije mi se svidelo kako je Čelzi igrao u poslednjih par godina. Klubu se to takođe nije svidelo i sada želimo da promenimo to. Imamo kvalitetne igrače koji mogu da se naviknu na drugačiji stil igre, a i mi želimo da igramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << drugačije – kazao je Murinjo.
Čelzi u poslednje četiri utakmice nije zabeležio pobedu, a u sredu su poraženi od Bazela u Ligi šampiona sa 2:1.
Čelzi u nedelju dočekuje Fulam na Stamford Bridžu u utakmici petog kola Premijer lige.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Murinjo: Polako, menjamo stil igre

Izvor: B92, 20.Sep.2013

Trener Čelsija Žoze Murinjo ocenio je da je njegova želja za drugačijim stilom igre krivac za loše rezultate "plavaca" od njegovog dolaska u London..."Nije mi se svidelo kako je Čelsi igrao u poslednjih par godina. Klubu se to takodje nije svidelo i sada želimo da promenimo to. Imamo kvalitetne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.