Može i bez Kejna, nema zime za Sparse kada je tu Son! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može i bez Kejna, nema zime za Sparse kada je tu Son! (video)

Fudbaleri Totenhema slavili su u 16. kolu Premijer lige na gostovanju u Lester.

Lester je na "King Paueru" dočekao Totenhem Sparse, a gosti iz Londona su odneli ceo plen, slavili su sa 0:2 (0:1).

Nije bilo preterano zanimljivo u prvih 45 minuta, delovalo je da će se bez golova otići na odmor, a onda je u sudijskoj nadoknadi na scenu stupio Hjong-Min Son.

Fudbaler iz Južne Koreje je fantastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šutirao sa ivice kaznenog prostora, Šmajhel je bio nemoćan, 1:0 za Totenhem u smiraj prvog dela igre.

U nastakvu, nakon 15ak minuta igre, "Pevci" dolaze do novog pogotka, Son beži odbrani Lestera po levoj strani, prebacuje loptu na suprotnu stranu, gde je bio Dele Ali, koji glavom matira Šmajhela za 2:0.

U nastavku rutinsko odrađivanje posla od strane Totenhema, Hari Kejn je ušao u igru tek u 74. minutu, Lester nije uspevao ozbiljnije da pripreti Ljorisu, te su "Sveci" upisali zaslužen trijumf.

Nakon 16. kola nalaze se na trećoj pozicij na tabeli, sa 36 bodova, šest manje od vodećeg Liverpula, pet od Sitija i dva više od četvrtoplasiranog Čelsija. Lester ušuškan u sredini tabele sa 22 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vulvsi do pobede na "Sent Džejms Parku" u sudijskoj nadoknadi! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 19:58

Fudbaleri Njukasla su dočekali Vulverhempton na svom stadionu u okviru 16. kola Premijer lige...Vulverhempton Vonderersi slavili su u 16. kolu Premijer lige na gostovanju ekipi Njukasla rezultatom 1:2 (1:1)...Poveli su gosti u 17. minutu, Diogo Žota je ispratio centaršuta zemljaka Eldera Košta i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.