Morinjo prekršio mere distanciranja, reagovao i gradonačelnik Londona

Izvor: RTS, 08.Apr.2020, 19:01

Morinjo prekršio mere distanciranja, reagovao i gradonačelnik Londona

Menadžer Totenhema Žoze Morinjo priznao je da je prekršio pravila britanske vlade o društvenom distanciranju tokom epidemije koronavirusa.
Morinjo je snimljen kako vodi trening na kojem je bio i Tanguj Ndombele, a portuglaski trener prihvatio je svoju grešku.

"Prihvatam da moje ponašanje nije bilo u skladu sa vladinim protokolom i da smemo biti u kontaktu samo sa članovima našeg domaćinstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Izuzetno je bitno da odigramo svoju ulogu i poštujemo vladina uputstva kako bi podržali naše heroje iz Nacionalne zdravstvene službe i sačivali živote", izvinio se Morinjo.
I drugi članovi Totenhema "uhvaćeni" su kako krše mere društvene izolacije.
Davinson Sančez i Rajan Sesinjon snimljeni su kako trče jedan pored drugog kroz Londonski park, dok je Serž Orije na društvenim mrežama podelio snimak kako džogira u društvu.
Ponašanje članova Totenhema na meti je kritika, a oglasio se i gradonačelnik Londona Sadik Kan koji je rekao da je takvo ponašanje nedospustivo i da bi fudbaleri trebalo da budu primer, naročito najmlađima.
Totenhem se objavio da su svi članovi kluba obavešteni da moraju da poštuju društveno distanciranje kada treniraju u prirodi, kao i da će odgovorni nastaviti da šalju članovima poruke iste sadržine.
Fudbal u Engleskoj ne igra se od marta meseca, a i dalje nije poznato kada bi Premijer liga mogla biti nastavljena. Sve zavisi od epidemije koronavirusa.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.