Morata: Prošla sezona je bila propast!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata: "Prošla sezona je bila propast!"

Španski napadač otvoreno o prethodnom periodu na Stamford bridžu.

Alvaro Morata je priznao da je prolazio kroz "košmarni period" u Čelsiju i da je razmišljao o odlasku iz kluba.

Španac je stigao u londoski klub jer nije bio zadovoljan minutažom u La Ligi, ali nakon odličnog početka u Londonu, Morata je ispao iz Čelsijeve startne postave, imao je i probleme sa povredama, a u 2018. je uspeo da postigne samo jedan gol.

"Prošle sezone nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio srećan. Počeo sam dobro, ali na kraju je bila propast. Izašao sam na teren, a nisam ni znao gde sam. Razmišljao sam o povratku u Španiju ili Italiju."

"Otišao sam iz Španije kako bih zaradio mesto na Mundijalu, a na kraju nisam to uspeo. Bilo je teško, uradiću sve kako bih otišao na sledeće takmičenje. Nisam imao najbolju sezonu, to mi je jasno", izjavio je Morata.

Nakon što je ponovo pozvan u nacionalni tim za mečeve protiv Engleske i Hrvatske, Morata je izjavio da se oseća kao da prvi put nastupa za reprezentaciju i da je izuzetno nervozan.

Pominjalo se da bi Morata mogao da napusti Čelsi, a najviše su bili zainteresovani italijanski timovi, među kojima su bili Juventus i Milan.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.