Monstrumi: Narkomani danima mučili sopstvenu bebu do smrti, pa pokušali da isceniraju njenu smrt kako ne bi otišli u zatvor (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrumi: Narkomani danima mučili sopstvenu bebu do smrti, pa pokušali da isceniraju njenu smrt kako ne bi otišli u zatvor (VIDEO)

Zavisnici od narkotika, Džefri Viltšir (52) i Rozalin Bejker (25), proglašeni su krivim na sudu u Londonu za smrt svoje četvromesečne ćerke Imani, čiju su smrt pokušali da isceniraju u javnosti kako bi skinuli krivicu sa sebe.

Istraga je pokazala kako je devojčica preminula usled frakture lobanje, a imala je i druge veoma teške povrede glave. Patolozi koji su pregledali devojčicu na njenom telu pronašli su čak 40 raznih povreda.

Nakon što su shvatili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su mučenjem ubili svoje dete, osmislili su plan da će na javnom mestu odglumeti iznenadnu smrt deteta i tako pokušati da izbegnu optužbe za ubistvo.

Snimak koji se proširio internetom prikazuje kako Rozalin ulazi u jedan od gradskih autobusa s bebom koju je nosila na sebi, licem okrenutim prema njenim grudima i sakrivenim od pogleda, kako niko ne bi primetio da je devojčica već mrtva.

Na snimku je vidljivo i kako otac deteta ljubi Rozalin pre ulaska u autobus i daje joj znak, palac prema gore, odobravajući scenario koji su osmislili.

Utvrđeno je da je Rozalin 20 minuta pričala telefonom pre nego što je pogledala vlastito dete, a u njenom mobilnom je pronađena i poruka u kojoj piše svojoj sestri da je Imani mrtva.

Printskrin: Youtube/murdermaptv

Odjednom, Rozalin od drugih putnika traži pomoć govoreći da joj dete nije dobro.

Šokirani putnici priskočili su u pomoć i pokušavali da ožive bebu do dolaska Hitne pomoći koja je odmah konstatovala da je dete mrtvo već neko vreme. Njeno telo je bilo hladno i kruto, a usta plava, a tek je nalaz obdukcije pokazao kakav je pakao ta beba prošla.

Devojčica Imani zlostavljana je danima pre nego što je nastupila njena smrt, utvrdio je sud.

Nakon sprovedenog suđenja monstruozni par je oslobođen optužbi za ubistvo, ali su okrivljeni za prouzrokovanje smrti deteta. Presuda kojom će biti kažnjeni biće naknadno donesena.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JEZIVA SMRT MALOG ANĐELA: Roditelji ubili bebu, lekari konstatovali STRAVIČNE POVREDE GLAVE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017

Nezapamćen oblik ubistva..Istraga je pokazala kako je devojčica Imani iz Londona preminula usled frakture lobanje, a imala je i druge veoma teške povrede glave...Zavisnici od narkotika, Džefri Viltšir (52) i Rozalin Bejker (25), proglašeni su krivim na sudu u Londonu za smrt svoje četvromesečne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.