Modni dizajner Galijano se javno izvinio

Izvor: Blic, 02.Mar.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni dizajner Galijano se javno izvinio

LONDON - U saopštenju koje su objavili njegovi advokati u Londonu, modni dizajner, do juče kreativni direktor modne kuće "Dior", Džon Galijano (50) se "bezrezervno" izvinio za svoje ponašanje i dalje negirajući u potpunosti optužbe da je izrekao uvrede antisemitske prirode.

"U potpunosti negiram tvrdnje izrečene na moj račun i sarađivao sam u potpunosti tokom policijske istrage", rekao je britanski dizajner.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"U našem društvu nema mesta za anti-semitizam i za rasizam", dodao je Galijano i "bezrezervno" se izvinio ako je nekoga uvredio.

Modna kuća "Dior" juče je otpustila Galijana sa mesta kreativnog direktora nakon što su videli video snimak na kome britanski dizajner vređa ljude u jednom pariskom kafiću i izjavljuje "Volim Hitlera".

Povezane vesti: Džon Galijano: Ja volim Hitlera; Dior: Evo ti otkaz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.