Mitrović na treningu Fulama – ništa od Saudijske Arabije?

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 10:15

Mitrović na treningu Fulama – ništa od Saudijske Arabije?

Aleksandar Mitrović, srpski fudbaler, priključio se treninzima Fulama u Londonu.

Iako se pisalo da će Aleksandar Mitrović nastaviti karijeru u Al Hilalu zajedno sa Sergejem Milinkovićem-Savićem, čini se da do toga neće doći.

Fulam nije bio zadovoljan ponudom kluba iz Rijada, a Mitrović je želeo tamo i prema pisanju britanske štampe ceo posao je propao i Mitrović ostaje u Fulamu.

"Da, Mitrović se vratio. To je proces i situacija nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << laka. Nisam ovde da bih pričao o pregovorima i klubovima koji se povezuju sa njim. Ovde sam da pričam o mojim igračima. Da, u grupi je sa ostalim igračima. Nadamo se da ćemo moći da ga 'spremimo' što je bolje moguće u narednih nekoliko dana", rekao je Marko Silva, trener Fulama.

U daljem tekstu stoji da se Al Hilal sada okrenuo novoj meti i da hoće Osimena iz Napolija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.