Mitar u problemu, koronavirus i u Fulamu!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 13:16

Mitar u problemu, koronavirus i u Fulamu!

Potvrdio londonski klub.

Sinoć je saopšteno da su još četiri osobe u Premijer ligi zaražene koronavirusom, a danas je stigla slična vest i iz Čempionšipa.

Fulam je zvanično potvrdio da se među trojicom pozitivnih na koronavirus dvojica članovi londonskog kluba.

"Posle druge runde testiranja na koronavirus, možemo da potvrdimo da su naša dva igrača zaražena.

Igrači, koji neće biti imenovani zbog medicinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poverljivosti, su u samoizolaciji, u skladu sa pravilnikom Vlade i Lige", navodi se u saopštenju Fulama.

Engleska fudbalska liga (EFL) je u prethodna tri dana testiral 1030 igrača i članova stručnih štabova.

After the second round of league-wide testing for COVID-19 by Fulham players and staff, we can confirm that two players have tested positive for Coronavirus. #FFC

— Fulham Football Club (@FulhamFC) 28. мај 2020.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dvojica fudbalera Fulama zaražena koronavirusom

Izvor: B92, 28.Maj.2020

Dvojica fudbalera Fulama su među tri osobe koje su u poslednjem krugu testiranja Engleske fudbalske lige pozitivni na korona virus, potvrdio je klub..."Posle druge runde testiranja na koronavirus, možemo da potvrdimo da su naša dva igrača pozitvna na virus", objavio je Fulam...Klub nije naveo o kojim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.