Mitar odlazi iz Fulama, postaje najplaćeniji Srbin ikada?

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar odlazi iz Fulama, postaje najplaćeniji Srbin ikada?

Ne žale novca da dovedu srpskog napadača.

Aleksandar Mitrović je jedna od retkih svetlih tačaka Fulama u ovoj sezoni.

Tim iz Londona se grčevito bori za opstanak što bi bio ogroman podvig s obzirom da se nalaze na pretposlednjem mestu sa 13 bodova manje od Barnlija koji se nalazi na sigurnom.

Srbin bi mogao da naplati odlične igre u sezoni u kojoj je postigao deset golova na 30 nastupa u crno-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dresu, Gardijan javlja da je za njegove usluge zainteresovano nekoliko kineskih klubova, prenosi Blic.

Prednjači Gvangžu Evergrande koji je spreman da mu ponudi neverovatnih 12 miliona evra po sezoni!

Klub bi u slučaju da ispadne iz lige morao da proda svoje najbolje fudbalera, a upravo je Mitar uz Sesenjona i Serija najskuplji igrač ekipe sa Krejven Kotidža.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Azar odlazi, cena - 42 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019

Izgleda da je gotovo...Kako prenosi nemački "Bild", Torgan Azar igra poslednju sezonu u dresu Borusije Menhengladbah...Naime, mlađi brat zvezde Čelsija, koji igra sjajnu sezonu u dresu Gladbaha, karijeru će od leta nastaviti u redovima Borusije Dortmund...Belgijanac ima dobru sezonu iza sebe, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.