„Mister Bin“ okrivljen za lošu prodaju električnih automobila

Izvor: AutoBlog, 08.Feb.2024, 02:08

„Mister Bin“ okrivljen za lošu prodaju električnih automobila

Rouan Etkinson, glumac poznat po ulogama u Mister Binu i Crnoj guji, okrivljen je za "narušavanje" ugleda električnih vozila, što je doprinelo njihovoj slaboj prodaji. Ime glumca spomenuto je u britanskom Domu lordova tokom sastanka odbora za životnu sredinu i klimatske promene. Trust mozgova sa sedištem u Londonu „Zelena alijansa“ izneo je svoje gledište o glavnim preprekama s kojima se vlada Ujedinjenog kraljevstva suočava u svom pokušaju postupnog ukidanja benzinskih i dizel automobila pre 2035. godine. Poručili su da je komentar glumca Rouana Etkinsona imao loš uticaj po taj cilj, prenosi Skaj Njuz. „Jedan od najštetnijih članaka bio je komentar Rouana Etkinsona u Gardijanu, koji je bio oštro demantovan. Nažalost,...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

U Domu lordova okrivili "Mister Bina" za lošu prodaju električnih automobila

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2024

Rovan Atkinson, glumac poznat po ulogama u Mister Bina i Crnoj guji, okrivljen je za "narušavanje" ugleda električnih vozila, što je doprinelo njihovoj slaboj prodaji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.