Izvor: Radio 021, 12.Avg.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo nema dokaz da je Megatrend koji je izdao diplomu Stefanoviću imao dozvolu za rad

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija potvrdilo je u odgovoru Savezu za Srbiju da ne raspolaže nikakvim dokumentima kojima bi se dokazalo da je firma Megatrend International Expert Consortium Limited iz Londona, koja je izdala diplomu Nebojši Stefanoviću, imala dozvolu za rad kao obrazovna ustanova.

Naime, Univerzitet Megatrend je ranije saopštio da je Megatrend International Expert Consortium Limited imao dozvolu za rad od tada nadležnog saveznog Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za ekonomske odnose sa inostranstvom, kažu u Savezu.

"Savez za Srbiju je na osnovu Zakona o pristupu informacijama od javnog značaja tražio od pravnog naslednika tog ministarstva – Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, da dostavi dokumentaciju koja se odnosi na pomenutu dozvolu za rad za period 1990-2004. No, Ministarstvo je u odgovoru potvrdilo da ne poseduje takav dokument. Pitamo generalnog sekretara Vlade Srbije gde je papir kojim se potvrđuje da je londonska firma Megatrend International Expert Consortium Limited imala dozvolu za rad kao obrazovna ustanova, ako taj papir uopšte i postoji. Pozivamo i Univerzitet Megatrend da prestane da se krije iza ministarstva i pokaže dozvolu koju tvrdi da ima", navodi se u saopštenju SZS.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.