Miljana putuje u London

Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana putuje u London

VRANJE

Zahvaljujući humanosti Vranjanaca i mnogih građana Srbije sakupljen je neophodan novac za odlazak Miljane Ristić Stanković u London na transplantaciju koštane srži.

Prikupljeno je 250 hiljada funti za operaciju i Miljana, koja je teško obolela, u subotu, 19. avgusta, putuje za London >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << .

Miljani je vrlo brzo nakon porođaja dijagnostifikovana akutna mijeloblastna leukemija. Počela je njena borba za izlečenje i prikupljanje neophodnih para za operacuju u Londonu.

Imala je novčanu podršku lokalne samouprave koja je odmah uplatila izvesnu sumu sredstava, mnogih javnih preduzeća, privatnih preuzetnika i ljudi  dobre volje koji su slanjem SMS poruka želeli da se priključe humanitarnoj akciji.

Skoro četiri meseca trajala je borba za prikupljanje novca koja se dobro završila i u kojoj su veliki doprinos dali i mnogi mediji koji su obaveštavajući javnost o ovom slučaju, dali svoj doprinos kako bi se uključio što veći broj humanih ljudi.

Miljana i  njena porodica su neizmerno zahvalni svima koji su pomogli u prikupljanju novca. Ona se oglasila i na svojoj facebook stranici.

„Prijatelji moji,

Malo je reći HVALA svima! Sve što napišem malo je u odnosu na to što ste uradili za mene!!!

Zahvaljujući vama putujem za vikend na transplantaciju!

Držite mi palčeve“, napisala je Miljana.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.