Milica Mandić: Testenine nikad ne odbijam

Izvor: Poznati.info, 17.Sep.2012, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Mandić: Testenine nikad ne odbijam

Vlasnica zlatne medalje u Londonu otvoreno govori za „Novosti“ o životu, treninzima, ishrani. Sve do osvajanja zlata polagala je ispite, išla na kafu, kuglanje, u bioskop. Da li se i šta promenilo?

SVE do osvajanja olimpijskog zlata u Londonu Milica Mandić je živela bez pompe. Trenirala je, išla na takmičenja, polagala ispite na fakultetu, a slobodno vreme najčešće provodila sa porodicom i prijateljima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Sa njima je išla na kafu, kuglanje, u bioskop… Na pitanje da li pored tekvondoa i postizanja što boljih rezultata mora da trenira još nešto (fitnes, trčanje, dizanje tegova), Milica za naš list odgovara:

- Svakako. Kondicioni trening i fitnes mora da idu uz tekvondo zato što je neophodno da budem fizički spremna za svaki trening, a posebno za takmičenja.

* Da li vas je kao devojčicu zanimao neki drugi sport?

- Jeste jedno vreme rukomet, ali brzo sam odustala od toga. Sad se vidi da sam bila u pravu.

* Kako stojite sa momcima? Uplaše li se kad saznaju da trenirate tekvondo?

- Ne znam, to morate njih da pitate. U poslednje vreme nisam primetila da se plaše. Mada, zbog posvećenosti sportu i treninzima, posebno u periodu pre olimpijskih igara nisam ni imala vremena za izlaske.

* Koliko pazite da vam ishrana bude zdrava i pravilna?

- Mnogo vodim računa o hrani, imam čak i propisanu ishranu i toga se obavezno pridržavam u trenažnom procesu. Znači, za doručak što više ugljenih hidrata, a za ručak i večeru – proteina. Pored toga jedem dosta voća.

* Šta najviše volite da jedete?

- Paste. Ako su lepo spremljene, sa ukusnim dodacima, testenine nikad ne odbijam.

* Volite li slatkiše?

- Volim, ali su mi zabranjeni u određenom periodu priprema. Ali kad sam slobodna onda mogu da uživam i u njima.

* Da li ste ljubitelj tetovaža i imate li neku?

- Nemam tetovažu, mada nemam ništa protiv njih. Možda za koju godinu nešto i naslikam na sebi.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.