Mertezaker je agilan kao nosorog

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2015, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mertezaker je agilan kao nosorog"

Golman Arsenala Vojčeh Ščešni je žrtveno jagnje za ponovljene greške koje se događaju ispred njega, tvrdi njegov otac Maciej u izjavi za poljsske medije. Ščešni je žestoko kritikovan za svoju igru u porazu kod Sautemptona (2:0) prvog dana 2015. godine, jer je bio jedan od glavnih krivaca za oba primljena pogotka londonskog kluba, a još nekoliko puta je loše reagovao.

Njegov otac je rekao da ima i većih krivaca u Arsenalu, kao što je Nemac Per Mertezaker, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koga je rekao da je "agilan kao nosorog".

Portal goal.com saznaje da je menadžera Arsenala Arsena Vengera posebno razbesneo što je Ščešni mlađi zapalio cigaretu u svlačionici nakon poraza i kako će biti kažnjen sa 20.000 funti, a otac čuvara mreže smatra da je sve to izmišljeno.

"Sve što su britanski mediji napisali o pušenju mog sina nakon utakmice sa Sautemptonom je s*anje," kazao je Maciej za "Przeglad Sportowy".

"To me ne iznenađuje, jer su oni poznati po izmišljanju takvih stvari. Čuo sam da Vojčeh koji put zapali, ali nije toliko glup da to uradi u svlačionici. Napravio je grešku kod prvog pogotka rivala, ali molim vas pogledajte Arsenalovu odbranu. Kako oni igraju, a niko ih ne kritikuje. Košijelni je trebalo da zaštititi Vojčeha i Per Mertezaker je trebalo da ode na gol crtu. Nažalost, oni to nisu uradili, a u toj situaciji Mertezaker je pokazao agilnost nosoroga", rekao je Maciej Ščešni.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.