Meklaflin nastupio i u Skoplju

Izvor: SEEcult.org, 23.Nov.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meklaflin nastupio i u Skoplju

Engleski džez gitarista Džon Meklaflin (John Mclaughlin) nastupio je sa sastavom The 4th Dimension 22. novembra u Skoplju, što je poslednji njegov koncert u regionu u okviru evropske turneje.

Dvočasovni koncert u punoj Univerzalnoj sali u Skoplju, Meklaflin je završio jednim bisom, kao i na nedavnim nastupima u Sarajevu, Beogradu i Ljubljani.

Publika je toplo pozdravila i slavnog gitaristu i članove njegovog pratećeg sastava (Gary Husband, klavijature, bubanj; Etienne >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEcult.org << Mbappe, bas; Ranjit Barot, bubanj).

Meklaflin je nastupio u Skoplju dan nakon koncerta u Londonu, a uoči dvostrukog koncerta na festivalu Porgy and Bess u Beču i gostovanja u Norveškoj, kojim završava evropski deo turneje.

*Foto: Viktor Sokolovski

(SEEcult.org)

Nastavak na SEEcult.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.