Megan Foks protivnica brushaltera:

Izvor: B92, 31.Maj.2023, 10:24

Megan Foks protivnica brushaltera:

Glumica Megan Foks i reper Mašin Gan Keli nedavno su prisustvovali događaju "The 8th Deadly Sin - GOSSIP" u Londonu, gde je njen dragi nastupao.

Pažnju fotografa ipak je privukla lepa glumica koja je za datu priliku ponela beli top bez brushaltera i crne pantalone. Celokupno izdanje upotpunila je efektnom šminkom i malom crnom torbicom.

Vratila se Megan Foks – u velikom stilu, u dubokom dekolteu FOTO

Sudeći po fotografijama, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Foksovoj nedavnoj izjavi za medije, par je "izmirio sve račune", te sada mogu da nastave sa zajedničkim životom.

Podsetimo, reper Mašin Gan Keli i glumica Megan Foks su jedno vreme bili na potpune dve različite strane. Razlog tome je, kako su tada pisali mediji, reperova ljubavna afera, koja je prouzrokovala nemir u zajedničkom životu golupčića. Čini se da je Foksova oprostila, a njih dvoje su, navodno, jači nego ikada pre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.