MaxBet TIP: U Londonu

Izvor: MVP.rs, 12.Jan.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: U Londonu

Izabrali smo nekoliko interesantnih parova.

U okviru "NBA Global Games", večeras će u Londnou snage odmeriti Denver Nagetsi i Indijana Pejsersi, a Nagetsi će se voditi kao domaćin na ovoj utakmici. Kako se meč igra u terminu koji je lako ispratiti (21:30č), odlučili smo se da za danas izaberemo igrače sa te utakmice, kako bi sa većim uživanjem ispratili njihov učinak. Pored toga, u današnjoj ponudi "MaxBet"-a se nalaze mečevi devet liga, kao i četiri specijala >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << sa ukupno 124 igrača. Pročitajte naše predloge:

VILSON ČENDLER 15.5- (kvota 1.90)

Vilson Čendler ove sezone pruža dobre partije za Denver Nagetse. Ipak, krilni košarkaš Nagetsa je prethodnih dana umesto trenirajući, vreme provodio u krevetu, kako bi preležao prehladu. Prema najavama američkih medija, njegov status je pod znakom pitanja za večeras, a ako bude igrao, verujemo da neće moći da da svoj maksimum, te da će ići ispod predviđene granice.

POL DŽORDŽ 23.5+ (kvota 1.80)

Da bi Pejsersi večeras slavili, potrebno im je da Pol Džordž bude u punom elementu. Ekipa trenera Nejta Mekmilana se nalazi u seriji od pet pobeda, a na poslednjih šest mečeva, Džordž je četiri puta prebacivao večerašnju granicu. Kako su Nagetsi trenutno najlošija defanzivna ekipa u Ligi, smatramo da će im krilni košarkaš Pejsersa večeras ubaciti više od 23 poena.

DANILO GALINARI 16.5+ (kvota 1.75)

Nekolicina igrača Denvera je pod znakom pitanja (Farid, Heris, Čendler), pa se od Danila Galinarija očekuje da uz Nikolu Jokića preuzme kontrolu u napadu svoje ekipe. Ovo će biti prvi susret Nagetsa i Pejsersa ove sezone, ali na dva duela odigrana u prethodnoj sezoni, Galinari je oba puta imao učinak od po 23 poena, pa i večeras očekujemo od italijanskog košarkaša da ponovi partije iz prethodne sezone.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.