Matić sada može da ide iz Čelsija

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić sada može da ide iz Čelsija

Podatak da se Nemanja Matić nije našao na spisku fudbalera koji idu na pripreme Čelsija nagoveštavao je da klub iz Londona planira da proda reprezentativca Srbije, a sada je ispunjen još jedan uslov da se to desi.

Naime, menadžer Antonio Konte je odugovlačio sa tom odlukom dok nije obezbedio zamenu za Matića, a ona je došla u vidu mladog Timue Bakajoka.

Sada već bivši fudbaler Monaka u subotu je potpisao petogodišnji ugovor sa Čelsijem koji će na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ralun kluba iz Kneževine uplatiti 45,5 miliona evra.

#BakasBlue pic.twitter.com/7IjrP2Y2NZ— T.Bakayoko14 (@TimoeB08) July 15, 2017

Samim tim šanse zainteresovanih klubovaza Matića -  Mančester Junajteda, Arsenala, Juventusa i Intera, drastično su porasle.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.