Matić: Azar je najbolji u Engleskoj, daće još mnogo golova

Izvor: RTS, 23.Sep.2015, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Azar je najbolji u Engleskoj, daće još mnogo golova

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić upozorio je rivale u Premijer ligi da je Eden Azar pogotkom protiv Arsenala (2:0) ušao u formu i da sada od njega očekuje da nastavi golgetersku seriju. Azar je za londonski tim u derbiju protiv Arsenala postigao svoj 50 gol, a prvi ove sezone.
Srpski internacionalac Nemanja Matić je uveren da je Azarov pogodak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << važan kako za njegovo samopouzdanje, tako i za ceo tim.

"To je bio veoma značajan gol za Edena. On mora da postiže golove kako bi vratio samopouzdanje i bio na svom prepoznatljivom nivou. Azar je veoma bitan igrač za naš tim i srećan sam što se prvi put upisao u strelce, verujem da će mu dati veću veru u sebe. Eden je najbolji fudbaler Premijer lige", rekao je Matić za Standard sport.
Srpski reprezentativac pohvalio je igru ekipe na poslednja dva meča - protiv Makabija iz Tel Aviva i Arsenala.
"U poslednja dva duela postigli smo šest golova, a nismo nijedan primili. Bilo je veoma važno da vratimo timski duh i poverenje", zaključio je Matić.
Čelsi naredni meč igra protiv Volsala u Liga kupu u sredu, dok se za vikend u Premijer ligi sastaje sa Njukaslom na Sent Džejms parku.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ćićarito ušao u istoriju

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2015

27-godišnjak uradio ono što nikome do sada nije polazilo za rukom...Havijer Ernandez večeras je postigao pobedonosni pogodak za svoj novi klub Bajer Leverkuzen, na utkmici Bundeslige protiv ekipe Majnca, u pobedi Farmaceuta rezultatom 1-0...Tako je on postao prvi Meksikanac koji je postizao golove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.