Masovni odlasci iz Čelsija – niko ne odbija saudijski novac

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 19:30

Masovni odlasci iz Čelsija – niko ne odbija saudijski novac

Posle Haverca, Kovačića i Kantea, londonski klub napuštaju još trojica fudbalera - i njihova naredna stanica je po svemu sudeći Saudijska Arabija.

Zimus je kupovao, silan novac potrošio, a ovog leta Čelsi rasprodaje igrače koji su višak u rosteru novog menadžera Mauricija Poćetina.

Klub je već napustio Ngolo Kante (Al-Itihad), na izlaznim vratima su Mateo Kovačić (Mančester siti) i Kai Haverc (Arsenal), ta dva transfera gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su završena, dogovorena, a kofere su spakovala još trojica fudbalera "Plavaca".

Sva trojica, kako se stvari odvijaju, idu u istom pravcu - u Saudijsku Arabiju.

Poznati italijanski fudbalski novinar Fabricio Romano donosi najnovije informacije vezane za Čelsi.

Prema njegovim informacijama, Kalidu Kulibali će iz Čelsija u Al-Hilal, Hakim Zijeh je na putu ka Ronaldovom Al-Nasru, dok je Eduar Mendi pred vratima Al-Ahlija.

Kalum Hadson-Odoi bi takođe mogao istim putem kao i pomenuta trojka no zasada nema informacija kuda će njega odvesti dalja karijera.

Zov saudijskih para je, očito, jači no ikad, malo ko može odbiti te sume, pa ne bi trebalo da iznenadi da i ovaj fudbaler postane deo megalomanskog projekta Saudijaca.

Romano navodi da će se pregovori oko pomenute trojke odigrati u narednih 48 sati i da bi tada trebalo i da budu zaključeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.