Marš Britanaca za Evropu

Izvor: RTS, 03.Sep.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marš Britanaca za Evropu

Hiljade demonstranata okupilo se u Londonu i drugim britanskim gradovima kako bi izrazili svoj protest zbog namere države da izađe iz Evropske unije.
Učesnici "Marša za Evropu" traže "pauzu" u Bregzit procesu i nastavak bliskih kulturnih i ekonomskih veza sa Evropom.

Oni traže i više javne diskusije pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vlada počne pregovore o uslovima izlaska Britanije iz Unije.
Protesti su održani, pored Londona, i u Edinburgu, Birmingemu, Oksfordu, Kembridžu, a prisustvovale su im i neke poznate ličnosti iz sveta politike i zabave.
U Londonu su demonstranti prošli centralnim delom grada od Hajd parka do parlamenta gde bi u ponedeljak trebalo da bude održana rasprava da li će biti održan drugi referendum o članstvu u EU.
Vlada je, međutim, već odbacila mogućnost drugog glasanja, prenosi AP.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika Britanija: Hiljade demonstranata u šetnji za Evropu

Izvor: Blic, 03.Sep.2016

Hiljade demonstranata okupilo se danas u Londonu i drugim britanskim gradovima da bi izrazili svoj protest zbog namere države da izađe iz Evropske unije...Terrific turn out from the @LibDems at the London @marchforeurope About to set of amid chorus of EU we love you! pic.twitter.com/ygc6nc9ewd..Učesnici...

Nastavak na Blic...

London: Marš za Evropu

Izvor: OkRadio.rs, 03.Sep.2016

London -- Hiljade demonstranata okupilo se u Londonu i drugim britanskim gradovima da bi izrazili svoj protest zbog namere države da izađe iz EU. Učesnici "Marša za Evropu" traže "pauzu" u Bregzit procesu i nastavak bliskih kulturnih i ekonomskih veza sa Evropom. Oni traže i više javne diskusije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.