Marija Karan: Lažu da radim sa Almodovarom!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2010, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Karan: Lažu da radim sa Almodovarom!

Srpska glumica Marija Karan, sa adresama u Beogradu, Londonu i Los Anđelesu, trenutno promoviše film "Sevdah za Karima". Marija tvrdi da nema istine u čaršijiskim pričama da je sa Penelope Kruz trebalo da igra u filmu slavnog Pedra Almodovara.

"To nije tačna informacija, ali zvuči dobro. Ne mogu da kažem da mi nije žao što se neke prilike nisu desile, jer bi sadašnjica izgledala drugačije, ali sam u ovom trenutku zadovoljna sobom i svojim životom. Ne mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << me je išta zaobišlo i da sam nešto propustila. O mojoj inostranoj karijeri brine tim koji čine dva agenta i menadžer. Veoma sam zadovoljna njima i načinom na koji me vide i vode kroz posao", rekla je Marija za "Dnevni avaz".

Zaljubljena sam!

Marija je odigrala i scene koje uključuju fizičko i seksualno maltretiranje. Glumica poručuje da ne postoji razlog kojim bi opravdala nasilje u vezi. "Nema ljubavi koja to opravdava. Moj moto je voleti i biti slobodan. Privatno nisam doživela takva iskustva, sva sreća. Moje srce pripada samo jednom muškarcu. Zaljubljena sam i srećna", otkriva Marija:

Ona tvrdi da je lepota prednost u glumačkom poslu. "Sve zavisi od uloge i kastinga drugih glumaca. Mora sve da bude u nekoj harmoniji i hijerarhiji. Ne mogu, na primer, da daju ulogu nekom ko je lepši, harizmatičniji i talentovaniji od zvezde u filmu, koji je glavni junak i veliki „selebriti". Mada, generalno, izgled mi više pomaže, nego što odmaže. Hvala mami i tati što su mi to omogućili", rekla je Karanova.

Glumica priznaje da joj je neprijatno kad mora da snimi ljubavne scene. "To je jednostavno zadatak koji treba, u dogovoru s kolegom partnerom, rediteljem i direktorom fotografije, rešiti na najbolji način. Naravno, uvek želimo da to izgleda uverljivo i lepo, u granicama u kojima se glumci osećaju dobro. Niko se ne raduje tim scenama, one su uglavnom neprijatne i nezgodne. Kada dođe do njih, uvek je neka čudna atmosfera na snimanju", kaže Marija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.