Marej u Istbornu, da li i na Vimbldonu?

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej u Istbornu, da li i na Vimbldonu?

Britanski teniser Endi Marej prihvatio je specijalnu pozivnicu organizatora za turnir u Istbornu, saopštili su danas organizatori.

Dvostruki šampion Vimbldona je pauzirao skoro godinu dana zbog povrede i operacije kuka, pre nego što se vratio na teren početkom nedelje na turniru u londonskom Kvinsu, gde je izgubio u tri seta od Australijanca Nika Kirjosa.

On će igrati u Istbornu prvi put od 2006. i posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tog turnira odlučiće da li će nastupiti na Vimbldonu.

"Radujem se što ću provesti više vremena na travnatim terenima ove nedelje. U Istbornu sam 2006. igrao u Dejvis kupu i znam da su tereni odlični. Bilo je dobro vratiti se na teren u Kvinsu, nadam se da ću nastaviti tamo gde sam stao", rekao je Marej, preneo je Skaj.

Specijalnu pozivnicu organizatora u Istbornu dobio je i Švajcarac Sten Vavrinka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.