Manekenka se polomila u previsokim štiklama

Izvor: S media, 24.Sep.2010, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka se polomila u previsokim štiklama

U Londonu je, bar kad su modna događanja u pitanju, vruće kao nigde na svetu. U toku je Nedelja mode, najveće modne ikone sede u prvim redovima, a dizajneri strepe pred njihovim sudom dok predstavljaju kolekcije proleće/leto 2011. Burberryjeva će revija ostati zapamćena po mnogočemu.

Zlatne ljuskice, kamenčići i perlice na Burberryjevim košuljama, sakoima i kaputićima nisu ništa prema metalnim šiljcima na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Burberry kožnim jaknama. Uz tako jedan 'opaki' kožnjak, dolazi pak nežna središnja opravica, npr., lepršava mini haljinica u boji fuksije. A Burberry to tako majstorski uklopi da se i ne pitate ima li tu logike.

Ono što ova renomirana britanska modna kuća još sugeriše za iduće proleće je životinjski print na obojenom materijalu - osim raznih nijansi smeđe i vojnički zelene, nađe se tu i ljubičaste. Boja fuksije česta je i kod modnih dodataka, osobito torbica. Metalik srebrna boja nikako neće izaći iz mode, štaviše, takav upadljiv kaput biće hit za proletnih kiša.

I da, nemojmo zaboraviti napomenuti još jednu sugestiju koju ne treba slediti ako niste naročiti vični ideji. Štikle, vrtoglave štikle u kakvima i manekenke, koje je sam Burberry izabrao, gotovo gube glavu!

Da pojasnimo, osim odličnih prolećnih komada odeće te Sarah Ješice Parker, Serene Williams i Pixie Geldof u prvim redovima publike, revija koju je na Nedelju mode u Londonu pokazao Burberry ostaće zapamćena i po jednoj (ne)zgodi. Manekenka u vrtoglavim crnim štiklama odjednom je posrnula i pala na kolena, a zatim se podigla i nastavila hodati, ali ne dalje od metra. Štikla ju je opet izdala, te joj se ponovno iskrivila noga, zbog čega je izgubila cipelicu koju je naposletku uzela u ruku.

Nemojte misliti, vi koji niste probali, da je bilo lako reviju odšetati s jednom štiklom na nozi, a drugu 'odglumiti'. Publika je ipak bila blagonaklona devojci, te ju je ispratila aplauzom.

Izvor: tportal

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.