Manekenka optužila mađioničara Dejvida Blejna za silovanje

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka optužila mađioničara Dejvida Blejna za silovanje

Američki iluzionista Dejvid Blejn je pod istragom policije u Londonu zbog navodnog silovanja bivšeg britanskog modela 2004. godine, piše BBC

Nataša Prins (34) je optužila mađioničara da ju je napao u kući u Čelziju, u zapadnom Londonu, kada je imala 21 godinu.

Metropoliten policija je pozvala Blejna da dođe u Veliku Britaniju kako bi sa njim obavila razgovor o tome, prenosi BBC na osnovu uvida >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u elektronsku poštu policije.

Blejn (44) je odbacio navode manekenke i rekao da će u potpunosti sarađivati tokom policijske istrage, rekao je njegov advokat.

Nataša Prins, koja sada radi kao prodavac umetnosti u Njujorku, odrekla se prava na anonimnost prema zakonu o seksualnim prekršajima i potvrdila da je ona optužila Blejna.

Ona je prvi put progovorila o tome za američki sajt "Daily Beast" rekavši: "Mislim da sam se jako trudila da blokiram ta sećanja, ali me stalno prati taj užasan osećaj".

Blejnov advokat Marti Singer je demantovao navode o silovanju i rekao za isti sajt: "Moj klijent poriče da je silovao ili seksualno napao bilo koju ženu ikada, a posebno da je silovao tu ženu 2004. godine".

On je rekao da će Blejn "potpuno sarađivati" s policijom u vezi sa bilo kojom policijskom istragom i da nema ništa da sakrije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.