Mančester Siti kupuje Bonija za 30 miliona funti?

Izvor: Press, 07.Jan.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Siti kupuje Bonija za 30 miliona funti?

Napadač engleskog premijerligaša Svonsija Vilfrid Boni na korak je od prelaska u redove aktuelnog prvaka Mančester Sitija, prenose ostrvski mediji.
Londonski "Miror" tvrdi da je rukovodstvo Sitija već dogovorilo transfer reprezentativca Obale Slonovače i da će za njegov dolazak na Itihad isplatiti Velšanima sumu od čak 30 miliona funti.

Boni će, kako navodi list, potpisati ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na četiri godine, ali da zbog pravila finansijskog fer-pleja u fudbalu neće moći da pomogne timu Manuela Pelegrinija u nokaut fazi Lige šampiona.

Dvadesetšestogodišnji Boni prešao je u Svonsi 2013. iz holandskog Vitesea i na dosadašnja 54 meča u Premijer ligi postigao je 26 golova.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boni u Sitiju za 30 miliona?

Izvor: B92, 07.Jan.2015

Napadač engleskog premijerligaša Svonsija Vilfrid Boni na korak je od prelaska u redove aktuelnog prvaka Mančester Sitija, prenose ostrvski mediji...Londonski "Miror" tvrdi da je rukovodstvo Sitija već dogovorilo transfer reprezentativca Obale Slonovače i da će za njegov dolazak na Itihad isplatiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.